After Baby

Elk lichaam reageert anders op een zwangerschap. Na de bevalling is het voor sommige vrouwen gemakkelijk om af te vallen, terwijl andere hard moeten werken om te vermageren.

Zwangerschapskilo’s kwijtspelen

Het grootste deel van het gewicht dat erbij komt, is van het gewicht van de baby zelf, het extra bloed, de voedende placenta en het vruchtwater. De rest van het gewicht komt van uw eigen lichaam. Naast het ophouden van vocht, krijgt u ook een vetlaagje als reserve voor uw baby.

Tijdens de bevalling zult u al heel wat vermageren. Het hangt er natuurlijk ook van af hoeveel u precies bent bijgekomen tijdens de zwangerschap. Daarom hanteren we ook steeds een aanpak op maat – met de nodige begeleiding – in ons programma After Baby.

Meer dan tien verschillende programma’s mogelijk

Bij E Fit Beauty & slim zijn heel wat verschillende programma’s mogelijk, waardoor je altijd een sessie op maat kan volgen.

De programma’s zijn onder meer:

passieve lichaamsversteviging / lymfedrainage / huidversteviging / anti-cellulitis / relax / pijnreductie / sportmassagebodyshapingcardio / fitnessintervaltrainingen / vetverbranding / …

Je kan E Fit Beauty & slim zowel gebruiken voor E Move, E Shape als E Relieve. Afhankelijk van het programma dat jij kiest en de zones die je wil aanpakken, krijg je een geschikte outfit met elektrodenpads. Twintig minuutjes later zit je sessie er alweer op!

Meer weten over E Fit Beauty & slim of interesse in een andere behandeling bij E Body?
Neem gerust vrijblijvend contact op. Bel: 0472/49 27 86.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.