REVIEWS

Klanten van E Body voelen zich fitter, vitaler en beter in hun vel. Dat vertellen niet wij, maar zijzelf. Neem hieronder een kijkje tussen onze getuigenissen en laat je inspireren om zelf ook aan de slag te gaan bij E Body. Dankzij onze personal coaching en de enorm efficiënte trainingsmethode zal je snel resultaten boeken.

Naast de getuigenissen kan je de resultaten van E Body ook zwart op wit raadplegen

Bekijk meer reviews via:

VOOR

NA (18 beurten)

VOOR

NA (18 beurten)

VOOR

NA (18 beurten)

VOOR

NA (3 maanden)

Efficiënter dan traditionele fitness?

De resultaten spreken voor zich!

Fitness in regio Kortrijk?
Ga voor de efficiëntie van E Body

Heel wat mensen zijn aangesloten bij een fitness in Kuurne – Kortrijk, maar boeken weinig resultaten. De trainingen gebeuren niet efficiënt, de resultaten blijven uit en de motivatie daalt zienderogen. Niet zo bij de efficiënte aanpak van E Body. Wij bieden een persoonlijke begeleiding én alle voordelen van E-Fit. Nooit eerder kon je zo efficiënt afvallen, de spieren verstevigen of zwangerschapskilo’s kwijtspelen. Ben je op zoek naar een fitness in regio Kortrijk? Neem dan zeker ook eens een kijkje bij E Body.

Klik op het beeld om te vergroten ↑

Zwart op wit: cijfers bewijzen de werking van E Body

Dat de aanpak van E Body werkt, kunnen we ook aantonen met duidelijke cijfers. Zo is het vetpercentage van heel wat deelnemers bijvoorbeeld gedaald, nadat ze enkele sessies volgden bij E Body. En ook de andere cijfers ogen positief. Uitstekende voorbeelden om je aan te spiegelen dus. Wil jij ook fitter en gezonder worden? Dan is dit je kans! Contacteer E Body en maak kennis met de efficiëntste fitness in Kuurne.

Resultaten na het trainen bij E Body: 

– Vetpercentage daalt
– Metabolische leeftijd daalt
– Visceraal vet daalt
– BMI daalt
– Spiermassa stijgt

VOOR

NA (18 beurten)

VOOR

NA (18 beurten)

Klik op het beeld om te vergroten ↑

If you believe in yourself, everything is possible.
Don’t dream it, work for it.