E BODY: STEEDS EEN PAKKET
OP JOUW MAAT

Een abonnement op maat – Gratis intake gesprek met persoonlijk advies!

Bij E Body beseffen we dat iedereen verschillende behoeftes heeft en daarom bieden wij ook verschillende abonnementen aan. Nog niet honderd procent gevonden wat je zoekt?
Contacteer ons dan gerust voor een pakket op maat.

Sowieso krijgt iedere nieuwe klant een gratis intake gesprek aangeboden.

Single / Duo

Een single abonnement is geschikt voor zij die alleen komen sporten bij E Body. Naast de trainingssessies geniet je ook van ons gratis voedingsadvies en persoonlijke begeleiding.

Er is keuze tussen abonnementen voor 10, 20 of 30 beurten, maar wij bieden ook abonnementen voor een half jaar of een volledig jaar aan. Een abonnement bij E Body is steeds persoonsgebonden.

Kom je liever met twee personen op hetzelfde moment sporten? Uiteraard geen probleem! Niet alleen geniet je alle voordelen van het single abonnement, je krijgt bovendien nog 50 tot 100 euro op de prijzen, afhankelijk van het type abonnement.

After baby

Last van babykilo’s? Of ondersteuning nodig bij het terugkrijgen van je figuur van voor de zwangerschap? E Body helpt je graag! Meer nog: als je recent bevallen bent en een kindje hebt van maximaal één jaar oud, dan krijg je bij de start 30 euro korting. Wij geven kersverse mama’s namelijk graag een extra duwtje in de rug!

Er is meer: als mama moet je uiteraard in eerste instantie voor je kindje zorgen. Kinderen zijn dan ook welkom bij E Body. Er is een kleine speelruimte voorzien, zodat je zonder zorgen kan komen sporten.

* After baby abonnement kan niet gecombineerd worden met andere promo’s

*betaalde abonnementen worden niet terugbetaald

Contacteer ons

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.