E BODY: STEEDS EEN PAKKET OP JOUW MAAT

Een abonnement op maat – Gratis intake gesprek met persoonlijk advies!

Bij E Body beseffen we dat iedereen verschillende behoeftes heeft en daarom bieden wij ook verschillende abonnementen aan. Nog niet honderd procent gevonden wat je zoekt? Contacteer ons dan gerust voor een pakket op maat.

Sowieso krijgt iedere nieuwe klant een gratis intake gesprek aangeboden. Bij aankoop van een abonnement krijg je tevens de eerste beurt gratis!

Single / Duo

Een single abonnement is geschikt voor zij die alleen komen sporten bij E Body. Naast de trainingssessies geniet je ook van ons gratis voedingsadvies en persoonlijke begeleiding.

Er is keuze tussen abonnementen voor 10, 20 of 30 beurten, maar wij bieden ook abonnementen voor een half jaar of een volledig jaar aan. Een abonnement bij E Body is steeds persoonsgebonden.

Wie interesse heeft in dit abonnement, mag steeds rekenen op gericht individueel advies tijdens een vrijblijvend intakegesprek. De prijzen variëren tussen 15 en 35 euro per sessie.

Kom je liever met twee personen op hetzelfde moment sporten? Uiteraard geen probleem! Niet alleen geniet je alle voordelen van het single abonnement, je krijgt bovendien nog een extra korting, afhankelijk van het type abonnement.

After baby

Last van babykilo’s? Of ondersteuning nodig bij het terugkrijgen van je figuur van voor de zwangerschap? E Body helpt je graag! Meer nog: als je recent bevallen bent en een kindje hebt van maximaal één jaar oud, dan krijg je bij de start 30 euro korting. Wij geven kersverse mama’s namelijk graag een extra duwtje in de rug!

Er is meer: als mama moet je uiteraard in eerste instantie voor je kindje zorgen. Kinderen zijn dan ook welkom bij E Body. Er is een kleine speelruimte voorzien, zodat je zonder zorgen kan komen sporten.

Wie interesse heeft in dit abonnement, mag steeds rekenen op gericht individueel advies tijdens een vrijblijvend intakegesprek. De prijzen variëren tussen 15 en 35 euro per sessie.

* After baby abonnement kan niet gecombineerd worden met andere promo’s

Pijnreductie / Passief afslanken

Dat E Body véél meer is dan een traditionele fitness, bewijzen we met ons abonnement voor pijnreductie en passief afslanken. Zo beschikken we onder meer over rugjassen met electropads, die erg doelgericht rug-, nek- en schouderklachten kunnen verlichten.

Daarnaast is er ook de optie ‘passief afslanken’ voor zij die niet dol zijn op sporten of het simpelweg niet aankunnen door fysieke ongemakken. Zij kunnen toch erg doelgericht aan hun figuur werken dankzij onze efficiënte sessies met infrarood.

Wie interesse heeft in dit abonnement, mag steeds rekenen op gericht individueel advies tijdens een vrijblijvend intakegesprek. De prijzen variëren tussen 14 en 25 euro per sessie.

Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.