TOP PROMO

Full body 6 sessies oksels/onderbenen/bikini

€ 1450 € 2070

Triple diode laserontharing

Hoe gaat E Laser te werk?

De gekoelde kop van het laserapparaat wordt op het te behandelen gebied geplaatst. De energie die vrijkomt uit de Diode Triple Laser tijdens laserontharing wordt geabsorbeerd door het pigment aan de onderkant van de haarzakjes. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij, vernietigt het haarzakje, ontneemt het van voedingsstoffen en verwijdert het haar voorgoed na ongeveer 2 weken. Door gebruik te maken van de extreem gekoelde kop (-16°C) en de korte pulstijd blijven de huid en de omgeving van het haar goed beschermd. 

E laser behandeling
E laser behandeling

Is de Diode Triple Laser veilig?

Ja, de laserinstellingen zijn zeer nauwkeurig gedefinieerd om de precieze diepte en locatie van het haarzakje te bepalen. De ultragekoelde kop is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls af te koelen. Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de Diode Triple Laser en dit is dan ook de ‘enige’ ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration in de VS) die de term ‘permanente haarvermindering’ gebruikt. De milesman Diode Triple Laser is voorzien van alle wettelijke certificaten voor gebruiksveiligheid: CE0120, DIN EN ISO 9001:2000 en DIN EN ISO 13485:2003.

Effect van de laser op het haar.

Het haar kent 3 groeifasen. De laser richt zich alleen op de gepigmenteerde haren. Alleen de haren in de actieve of anagene fase worden definitief verwijderd. Voor een effectief resultaat heeft u tussen de 5 en 8 behandelingen nodig. Aangezien onze huid een levend orgaan is, speelt de hormonale balans een grote rol bij de haargroei en dus ook bij de efficiëntie van de behandeling.

E laser behandeling

Hoe gaan we verder?

 • De zone wordt geschoren met een scheermes
 • Er wordt een specifieke verkoelende gel aangebracht
 • Uit voorzorg wordt een laserbril op maat gedragen door zowel de laseroperator als de klant
 • Begin van de behandeling. De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied en de hoeveelheid haar (bijv. bovenlip ca. 5 min tot ca. 60 min voor volle benen)

Wat gebeurt er na de behandeling en wie kan met de Diode Triple Laser behandeld worden?

Enkele minuten na de behandeling kan het behandelde gebied licht rood en gevoelig worden. Dit is een reactie op de warmte die de laser in de huid heeft gebracht, deze reactie verdwijnt snel. U kunt uw normale activiteiten onmiddellijk hervatten. Bij huidtypes die erg gevoelig zijn voor pigmentstoornissen, is het mogelijk dat er na de behandeling lichte hyper- of hypopigmentatie optreedt.

In principe alle huidtypes en haartypes van zowel vrouwen als mannen. Er zijn echter een paar uitzonderingen: de laser reageert niet op grijs of donshaar door gebrek aan pigment.

E laser

Kwaliteit & hygiëne

De laserkop wordt na elk gebruik steriel gereinigd

 • Temperatuur is tot -16 graden
 • De wegwerpmesjes worden na elk gebruik meteen weggegooid
 • Elke klant heeft zijn eigen medisch dossier
 • 2 gratis check-ups na 8 betaalde behandelingen
 • Uitgevoerd door verpleegkundige/laserspecialist
 • Zorg voor een goede hygiëne in de behandelzone

De kracht van 3 golflengtes

 • De golflengte van 755 nm biedt een krachtigere energieabsorptie, waardoor het ideaal is voor de meest uiteenlopende haartypes, vooral lichtgekleurd en dun haar.

 • De golflengte van 808 nm biedt een diepe penetratie van de haarzakjes met een hoog gemiddeld vermogen, een hoge herhalingssnelheid en een grote vlekgrootte voor een snelle behandeling.

 • De 1064 nm golflengte wordt gekenmerkt door een lagere melanine-absorptie, waardoor het een gerichte oplossing is voor donkere huidtypes.

Medisch goedgekeurde lasers

Laat u niet vangen aan de goedkope prijzen op de markt voor laserontharing deze toestellen zijn niet veilig / niet medisch gekeurd in de juiste klasse en bieden onvoldoende/geen resultaat. Beschadigde haren door deze goedkope lasers kunnen nadien ook niet meer verwijderd worden !

Promo

 6 sessies volledige bikini+bilnaad

€ 650 € 750

Tarieven vrouwen

(van boven naar onder per sessie)

GEZICHT

Wenkbrauwen:
€30 tussen of boven
€60 tussen + boven
Jeukbeenderen: €80
Bovenlip: €50
Kin: €60
Hals: €75

  BOVENLICHAAM

  Décolleté: €60
  Navellijn: €60
  Tepelzone: €60
  Oksels: €95 
  Onderarmen: €95
  Volledige armen: €165

   ONDERLICHAAM

   Bikinilijn: €85 (enkel zijkant)
   Bikinilijn: €95(zijkant en bovenkant)
   Bikini: €115(volledig) 
   Brazilian (Bikini volledig + bilnaad): €125
   Bovenbenen: €195
   Onderbenen: €185(met knie)
   Onderbenen: €175(zonder knie)
   Volledige benen: €325 PROMO

    Tarieven mannen

    (van boven naar onder per sessie)

    GEZICHT

    Wenkbrauwen:
    €30 tussen of boven
    €60 tussen + boven
    Snor: €70
    Baard: €145
    Hals: €70
    Nek: €65

     BOVENLICHAAM

     Schouders: €135
     Borst: €135
     Borst + Buik: €225
     Buik: €145
     Oksels: €120
     Handen: €85
     Volledige rug: €250 PROMO
     Bovenrug: €135
     Onderrug: €135

      ONDERLICHAAM

      Volledige benen: €350 PROMO
      Bovenbenen: €250
      Onderbenen: €220 met knie
      Onderbenen: €195 zonder knie
      Voeten : €95

       Tattoo verwijdering

       Veel mensen hebben na een tijdje spijt van hun tattoo en willen er vanaf. Heel belangrijk hierbij is om deze veilig, snel en vrijwel pijnloos te laten weg laseren. De behandeling met onze pico laser maakt dit mogelijk.

       De inktdeeltjes zitten ingekapseld in de huid, de laser warmt met korte lichtflitsen het inktpigment op waardoor deze uit elkaar vallen in minuscule deeltjes. Het bloed voert deze dan af. Het omliggende weefsel blijft onaagetast. De behandeling gebeurt uiteraard steeds op een uiterst hygiënische manier. 

       Er zijn meerdere sessie nodig om de tattoo volledig te verwijderen. Na elke behandeling vervaagt de tattoo een beetje. Tussen 2 sessies zit gemiddeld  4-8 weken om de huid te laten genezen. Gemiddeld 4-8 behandelingen nodig tot volledige verwijdering. Dat is afhankelijk van type inkt, kleur, diepte en leeftijd van de tattoo. 

       Je hoeft niet bang te zijn voor blaren of verbrandingen . De tattoo verwijdering wordt uitgevoerd door een verpleegkundige/laserspecialist die u nadien kan bijstaan met de wondzorg.  Instructies in verband met de voor en nazorg worden u ook meegegeven.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Prijs is afhankelijk van de grootte en kleur van de tattoo. Wil je meer informatie over onze werkwijze?  Contacteer ons.   

       Afspraak annuleren minder dan 48 u op voorhand wordt volledig in rekening gebracht indien er geen nieuwe afspraak wordt ingepland binnen de 10 dagen na annuleren van de afspraak. 

        

       De witte waas heet lasersnow en is meteen na de behandeling zichtbaar. 

       Resultaat na 3 sessies 

       Huidverjonging

       Huidverjonging en huidverbetering kan je effectief aanpakken. Met de speciale trenbolone carbon lens dringt de warmte van de YAG-Laser door tot de dieper gelegen huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor er huidverstrakking plaatsvindt en rimpels aanzienlijk verminderen. Grove poriën verminderen, diffuse roodheid verdwijnt en de huid gaat weer stralen!

       E laser behandeling

       Pigmentvlekken

       Pigmentplekken ontstaan meestal op lichaamsdelen zoals het gezicht, hals decolleté en handen. De YAG-Laser is zeer doeltreffend bij de behandeling van pigmentvlekken, waardoor ze verdwijnen en geen obstakel meer vormen voor jouw klanten.

       Pigmentvlekken op gelaat, hals en decolleté en de handen, kortom de zones die het meest aan de zon zijn blootgesteld, manifesteren zich als zonschade waardoor u een verouderde uitstraling hebt.

       Het aantal behandelingen is afhankelijk van de kleur en de diepte van het pigment. Gemiddeld zijn 1 tot 4 behandelingen nodig. €180 per sessie.

       Couperose

       Een laserbehandeling bij couperose is de meest geschikte en efficiënte manier op couperose te verminderen, omdat er tot op de
       millimeter wordt bepaald welk gebied aangepakt moet worden. Met
       laser ontstaat er een mogelijkheid om effectief in een diepere
       huidlaag te behandelen.

       Couperose meestal 1 tot 3 behandelingen nodig – prijs van 50- 150 afhankelijk van de zones.

       Acne en littekentjes

       Acne en littekentjes met de energie van de 1064nm golflengte wordt nauwelijks geabsorbeerd door het water in onze huid, maar pas vrijgegeven in de deipe lagen van de dermis. Hierdoor kan deze krachtige golflengte de talgklieren in het gelaat opwarmen en de productie van talg verminderen. Zelfs littekens vervagen of verdwijnen na een behandeling.

       Het laserlicht maakt kleine gaatjes in de huid, waardoor het weefsel wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen.

       Meestal 1 tot 3 behandelingen nodig – prijs van 50- 150 afhankelijk van de zones.

       Schimmelnagels

       Schimmelnagels behandelen met behulp van de Carbon Laser Peeling dringt de ND YAG Laser tot diep in de nagels door. Hierdoor heeft de schimmel geen schijn van kans en verdwijnt!

       Schimmelnagels 4-8 behandelingen nodig om de 2 weken
       €50 per sessie 

       Kalknagels

       Kalknagel 4-8 behandelingen nodig om de 2 weken
       €30 per sessie 

       Carbon / Hollywood peeling

       De carbon laser peeling is een effectieve methode voor het
       verwijderen van rimpels, grove poriën, acne/littekentjes en het
       herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit
       de huid, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt.
       Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt
       sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen.
       Eén carbon laser peeling behandeling voor
       huidverjonging/huidverbetering geeft al na één keer resultaat. Het
       is een veilige en pijnloze behandeling met de Q-Switch ND Yag Laser,
       speciale carbonpeeling (medisch koolstof, minerale modder van
       vulkanische steen en verscheidene natuurlijke plantaardige extracten
       en kruiden extracties) en de carbonlens.

       Carbon/Hollywood peeling met yag laser €125 per sessie

       Carbon peeling

       Wil je meer informatie over onze behandelingen?