E BODY: OVER ONS

Hoi! Ik ben Melissa, het gezicht van E Body in Kuurne.

Zaakvoerster en coach in Kuurne

Graag dompel ik jullie in mijn zaak onder in de wondere wereld van electro fitness, kortweg E-Fit. Sporten is namelijk niet alleen goed voor het lichaam en de geest, het is ook een uitstekende manier om even aan de alledaagse drukte te ontsnappen. Quality time!

Zelf ben ik afgestudeerd als verpleegkundige, de trotse mama van een zoon en sinds vijf jaar omgeschoold tot enthousiaste coach in E-Fit. Een druk leven is mij bijgevolg niet vreemd en net daarom ben ik meteen verliefd geworden op E-Fit en de vele bijhorende voordelen.

Kom jij langs bij E Body en heb je het eventjes moeilijk? Dan mag je steeds rekenen op mijn steun en motivatie. Ik help je door de moeilijke momenten heen, zodat jij helemaal voldaan huiswaarts keert.

Hoi! Ik ben Delphine, het nieuwe gezicht van E Body
in Torhout.

Coach in Torhout

Zelf sta ik immers 200% achter het concept van E-fit. Met een fulltime job, een bijberoep en een gezin was het voor mij niet vanzelfsprekend om tijd vrij te maken voor sport.

E-fit biedt daar de perfecte oplossing voor: maximaal resultaat in een minimum van tijd. De energieboost die je krijgt na een sessie zorgt echt voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Spring gerust eens binnen in het filiaal te Torhout en laat ons samen op zoek gaan naar de fittere en gezondere versie van jezelf!

If you believe in yourself, everything is possible.
Don’t dream it, work for it.