E-SHAPE: ANTI-CELLULITIS

Allround programma om je huid te verstevigen en je lichaam een boost te geven!

Vaarwel love handles en cellulitis

Een buikje of love handles bestrijden we met een slimme combinatie van doelgerichte EMS diepte-impulsen naar de spieren, vetcellen, bindweefsel en de huid alsook ons vetverbrandingsprogramma. De programma’s worden stap voor stap opgebouwd. Geen fan van sporten? Met ‘electro fitness beauty & slim’ werken we passief aan je spierversteviging. In combinatie met de infraroodsessie ervaar je een aangename vetverbranding.

Behalve een buikje en love handles, kan je ook spataders en cellulitis aanpakken met E-Shape. Cellulitis of sinaasappelhuid is het resultaat van een opeenstapeling van vetcellen, afvalstoffen en water onder je huid. Electro fitness bestrijdt cellulitis door lagere diepte-impulsen uit te sturen naar het vetweefsel die de bloed- en lymfecirculatie verbeteren en zelfs je metabolisme boosten. Je lichaam voert afvalstoffen beter af en is optimaal gezuiverd.
Al na enkele sessies zie je resultaat!

Zorg voor een boost dankzij de anti-cellulite gel

De anti-cellulite gel van E-Fit is een efficiënte contourbalsem, die gemaakt is om overtollig vocht snel en efficiënt af te drijven, terwijl de huid strakker en gladder gemaakt wordt. Zo krijg je minder sinaasappelhuid, heb je een versnelde huidcelregeneratie en een goed gehydrateerde huid.

Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.