E-MOVE: EFFICIËNT AFVALLEN IN AMPER 20 MINUTEN

Wil je zoals iedereen gezond, sportief, fit en strak zijn?

Dan is E-Fit, ofwel electro fitness, de oplossing. Een trainingssessie bij E-Fit duurt amper 20 minuutjes en dit hoeft slechts een- à tweemaal per week volbracht te worden. Per sessie zal je lichaam minstens 500 kilocalorieën verbranden en dit in een mum van tijd. Efficiënt afvallen kreeg zonet een nieuwe dimensie.

Tijdsgebrek is dus niet langer een reden om niet aan je lichaam te werken. Voor mensen met een drukke agenda is E-Fit ideaal. Bovendien is het voor iedereen vlot toegankelijk. Je kan dus meteen met deze trainingen starten, ongeacht je leeftijd, geslacht, gewicht, nationaliteit of beroep. Waarom nog langer twijfelen?

Wat houdt E-Fit precies in?

De EMS-technologie zorgt er namelijk voor dat je spieren samentrekken. Langer trainen is bijgevolg niet nodig, aangezien de dieperliggende spieren – die doorgaans meest verwaarloosd worden – heel intens en efficiënt getraind worden. Zo kan je in een beperkte tijd toch afvallen.

Door de combinatie van de EMS-training en de oefeningen met je eigen lichaamsgewicht krijg je in totaal 36.000 spiercontracties (!) in de tien grote spiergroepen. Je traint met E-Fit dus de buikspieren, borstspieren, biceps, triceps, brede rugspieren, onderrug, zitvlak (gluteus), quadriceps, hamstrings en kuiten. We activeren even snel de trage als de snelle spiervezels, wat bij een klassieke training niet mogelijk is. Daarnaast train je met een eigen hygiënische E-Wear pakje onder het pak met de elektroden. Iedere zone kan apart ingesteld worden zodanig dat er een optimaal resultaat behaald kan worden.

Sixpack? Haalbaar voor iedereen!

Met de trainingsprogramma’s van de virtual trainer heb je keuze uit verschillende niveaus. Ben je al goed getraind of heb je net helemaal geen conditie? Is afvallen jouw doel of wil je meer spieren? Alles is mogelijk! 

De verschillende niveaus met buikspieroefeningen in dit uitgedokterd systeem zorgen ervoor dat je snel resultaat boekt om buikspieren doeltreffend te trainen, zonder overbelasting in de rug te krijgen.
Met deze training dragen we ook zorg voor de rugspieren en pijnreductie. Vaarwel pijnlijke, verzwakte rug!

Krachttraining of cardio?

Je kan met EMS-training je gewenste spiervolume verkrijgen en behouden, zonder extreme inspanningen. De electro fitness krachttraining is gelijkaardig aan een gewone krachttraining omdat we hier ook focussen op doelgerichte spieropbouw. Spierversteviging tijdens de training leidt tot spierhypertrofie. Doordat je rechtstreeks op de spieren werkt, worden je gewrichten ontlast.

Geen zin in oefeningen, maar meer interesse in een cardiotraining om je conditie te verbeteren? Dat kan met de electro fitness cardio. Hiermee verhoog je efficiënt je spierkracht, snelheid en reactievermogen.

Gun jezelf een extraatje met de sixpack gel

Tijdens het opbouwen van spiermassa, stimuleert de sixpack gel van E-Fit de vetverbranding. Het zorgt bovendien voor een langdurige hydratie van de huid en drijft overtollig vocht af in en rondom het spier- en peesweefsel. Deze gel is specifiek ontwikkeld voor de buik en bevat onder meer rozemarijn, carnitine en cafeïne. Een fijn duwtje in de rug voor zij die graag een stevigere buik willen.

Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.