Figuurcorrectie met E-Fit


Elk jaar maken we collectief een lijstje met onze goede voornemens. De laatste jaren stijgt fitnessen elke keer opnieuw een paar plaatsen. De eerste weken en maanden van het jaar hebben we vaak geen moeite om ons daaraan te houden. Maar na een tijdje beginnen we toch stillaan de moed te verliezen. Electro fitness van E Body zorgt voor een figuurcorrectie op korte termijn, zodat u de moed niet kúnt verliezen.

U kent het wel, na de feestdagen heeft u wat extra kilootjes die u zo snel mogelijk kwijt wilt. Of na een geslaagde reis in de zomer hebt u geleefd als God in Frankrijk en bent u uw vorm kwijt. Fitness is daar een ideale oplossing voor, maar Electro fitness is mogelijk nog effectiever. U bereikt namelijk dezelfde figuurcorrectie in een kortere periode.

Naast spieren kweken is vetverbranding één van de meest voorkomende redenen waarom mensen aan fitness doen. De Electro fitness van E Body is een behandeling van 2 keer 20 minuten per week waarbij telkens 4 trainingen vervangen worden:

  • 90 minuten gewone fitness
  • Anti-cellulitisbehandeling
  • Ververbranding
  • 30 minuten lymfedrainage (verwijderen van lymfevocht)

Hoe werkt Electro fitness nu precies? Met elektrische impulsen worden allerlei spieren intensief samengetrokken. Zowel spieren die makkelijk te trainen zijn als spieren die dieper in het lichaam liggen en bijgevolg minder getraind kunnen worden. Ook naar uw vetcellen, bindweefsel en huid worden impulsen gestuurd. Dat zorgt voor een effectieve vetverbranding, huidversteviging en verbranding van calorieën.

Dat klinkt niet slecht, toch? En het wordt nog beter. Want ondanks de korte duur, stimuleert u met Electro fitness 90% van uw spiervezels. Terwijl dat bij gewone fitness maar 30% is.

Zit u met een vraag over Electro fitness van E Body of hebt u interesse?

Contacteer ons dan op 0472 49 27 86.