E Fit Beauty & slim: werken aan je lichaam zonder te sporten


Ben je geïnteresseerd in de werking van E Fit, maar is sporten helemaal niets voor jou? Ook dan kan je bij E Body terecht! Wij hebben namelijk het toestel E Fit Beauty & slim. Hiermee kan je een efficiënte training afwerken zonder effectief te sporten. Meer nog, er zijn zelfs drie behandelmethodes mogelijk: E Shape (voor een slank en strak lichaam), E Relieve (voor pijnreductie) en cardiotrainingen van E Move (voor vetverbranding en spierversteviging).

Hoe werkt E Fit Beauty & slim?

Het toestel achter een sessie E Fit Beauty & slim werkt met een slimme combinatie van twee technologieën. Enerzijds EMS, elektrische spierstimulatie, en anderzijds infrarood. Als klant heb je twintig minuutjes me-time, aangezien hier geen nood is aan actieve coaching. Er wordt geadviseerd om minstens één sessie per week in te plannen, al wordt doorgaans voor twee sessies gekozen. Wil je nog sneller resultaat? Ook drie sessies per week zijn mogelijk, maar een herstelperiode van twee dagen tussenin is eigenlijk ideaal.

De combinatie van elektrostimulatie en infrarood verbetert de celactivatie en de vetverbranding. Ook worden de microcirculatie en het metabolisme verhoogd. Met de thermocare, die voor de infraroodbehandeling zorgt, dringen de IR-C golven 4 tot 22 micrometer diep in het lichaam. Ze brengen de microscopisch kleine watermoleculen in beweging, waardoor warmte ontstaat. Die warmte wordt door het lichaam zelf dieper gestuurd, waardoor het sneller, efficiënter, beter en veiliger opwarmt. Zo kunnen we spreken van deep level therapy tot 3,5 centimeter. Het gevolg? Een versnelde bloedcirculatie in het gehele lichaam die het celmetabolisme stimuleert.

Meer dan tien verschillende programma’s mogelijk

Bij E Fit Beauty & slim zijn heel wat verschillende programma’s mogelijk, waardoor je altijd een sessie op maat kan volgen. De programma’s zijn onder meer: passieve lichaamsversteviging, lymfedrainage, huidversteviging, anti-cellulitis, relax, pijnreductie, sportmassage, bodyshaping, cardio, fitness, intervaltrainingen, vetverbranding… Je kan E Fit Beauty & slim zowel gebruiken voor E Move, E Shape als E Relieve. Afhankelijk van het programma dat jij kiest en de zones die je wil aanpakken, krijg je een geschikte outfit met elektrodenpads. Twintig minuutjes later zit je sessie er alweer op!

Meer weten over E Fit Beauty & slim of interesse in een andere behandeling bij E Body?
Neem gerust vrijblijvend contact op.