E-CYCLING: HAAL MEER UIT
JE FIETSSESSIE

Wielrennen een tijdrovende hobby?

-Niet als je kiest voor E-Cycling. Bovendien haal je in amper 20 minuten méér uit je trainingssessie. Meer verbrande calorieën, meer uithouding, meer kracht en meer explosiviteit.

E-Cycling is beschikbaar voor zowel amateurs als professionals, kan binnen en buiten toegepast worden en ook individueel of groep. Je kan dus nog steeds kiezen voor jouw geliefkoosde trainingsvorm.
Zelfs voormalig Belgisch kampioen wielrennen Oliver Naesen maakt geregeld gebruik van E-Cycling om zich klaar te stomen voor het klassieke voorjaar.

Wat houdt E Cycling precies in? 

De trainingen via E-Cycling genereren liefst 36.000 microcontracties in 20 minuten. Het speciale pak met 18 e-pads activeert heel gericht de negen spierzones die je per pedaalslag gebruikt. Niet alleen de beenspieren, maar ook je core (buikspieren en onderrug) worden dus getraind.

Het is dus extremer én efficiënter dan een traditionele training. Meer nog: een sessie via E-Cycling is zelfs drie keer intensiever en efficiënter dan een standaard fietstraining van 60 minuten. Daarnaast heb je ook het voordeel dat het blessures voorkomt. Daardoor is E-Cycling ook uitermate geschikt tijdens een revalidatie.

Dankzij de speciale bikeshorts van E-Cycling krijg je in 20 minuten een explosievere versnelling, beter uithoudingsvermogen, meer krachtontwikkeling in de benen, enorm hoge calorieverbranding én training van je core.

Spinning in een nieuw jasje

Een groot voordeel aan E-Cycling is dat je verschillende soorten training kan uitvoeren. Individueel of in groep, buiten of binnen. Als je kiest voor een training in kleine groepen, is het als het ware spinning in een nieuw jasje. Ideaal voor zij die weinig tijd hebben, maar toch een efficiënte fietstraining willen afwerken.

Net zoals bij spinning wordt met pompende muziek gewerkt, afwisselend met intervallen en op kracht. Het voelt eigenlijk aan als een feestje, terwijl je toch aan je conditie werkt. Bovendien geniet je het fijne groepsgevoel tijdens je work-out, wat uitstekend is voor de motivatie

Aangepaste:
Fast Recovery gel

Helemaal verslaafd geraakt aan E-Cycling? We kunnen je geen ongelijk geven. In dat geval is onze fast recovery gel misschien wel iets voor jou. Dit is een unieke herstelgel, die je vermoeide spieren maximale recuperatie gunt. Het is ideaal om de gel aan te brengen na een sessie E-Cycling, na een wedstrijd of een andere zware belasting. Interesse? Vraag er gerust naar bij E Body.

Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.