E-SHAPE: PERFECT STRAK LICHAAM DANKZIJ FIGUURCORRECTIE

All-round programma om je huid te verstevigen en je lichaam een boost te geven!

Dankzij het snelle en efficiënte trainingsprogramma voor figuurcorrectie werk je een buikje, love handles, cellulitis of babykilo’s weg in amper twee sessies van 20 minuten per week. Bepaalde impulsen versnellen de aanmaak van collageen en bindweefsel. Wil je een strakker lichaam? Dan is E-Shape exact wat je zoekt.

Wat houdt E-Shape precies in?

Onze figuurcorrectie bestaat uit een allround programma om je huid te verstevigen, je metabolisme een boost te geven, calorieën te verbranden en je spieren te versterken. Enerzijds bestaat het programma uit onze E-Fit. Met electro fitness stimuleer je namelijk ruim 90 procent van je spiervezels, terwijl dit bij een traditionele training maar 30 procent is.

Voorts bestaat het veelzijdige programma uit lymfedrainage die je vetzuren afvoert en het lichaam ontzuurt.
Het resultaat? Een strakker, slanker lichaam zonder cellulitis.

Vaarwel love handles en cellulitis

Een buikje of love handles bestrijden we met een slimme combinatie van doelgerichte EMS diepte-impulsen naar de spieren, vetcellen, bindweefsel en de huid alsook ons vetverbrandingsprogramma. De programma’s worden stap voor stap opgebouwd. Geen fan van sporten? Met ‘electro fitness beauty & slim’ werken we passief aan je spierversteviging. In combinatie met de infraroodsessie ervaar je een aangename vetverbranding.

Behalve een buikje en love handles, kan je ook spataders en cellulitis aanpakken met E-Shape. Cellulitis of sinaasappelhuid is het resultaat van een opeenstapeling van vetcellen, afvalstoffen en water onder je huid. Electro fitness bestrijdt cellulitis door lagere diepte-impulsen uit te sturen naar het vetweefsel die de bloed- en lymfecirculatie verbeteren en zelfs je metabolisme boosten. Je lichaam voert afvalstoffen beter af en is optimaal gezuiverd.
Al na enkele sessies zie je resultaat!

Herstellen van een zwangerschap

Een zwangerschap vraagt veel van je lichaam, maar uiteraard wil je nadien zo snel mogelijk je vroegere figuur terug. Helaas blijkt een dieet vaak niet te volstaan. Het is noodzakelijk dit te combineren met aangepaste oefeningen.

Electro fitness is hiervoor ideaal. Je verstevigt niet enkel de dieperliggende, verzwakte buikspieren en de bekkenbodemspieren, maar ook het bindweefsel. Doordat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt, zal je huid ook terug strakker worden. Deze hebben extra zorg nodig nadat ze 9 maanden hard gewerkt hebben.

Zorg voor een boost dankzij
de anti-cellulite gel

De anti-cellulite gel van E-Fit is een efficiënte contourbalsem, die gemaakt is om overtollig vocht snel en efficiënt af te drijven, terwijl de huid strakker en gladder gemaakt wordt. Zo krijg je minder sinaasappelhuid, heb je een versnelde huidcelregeneratie en een goed gehydrateerde huid.

Contacteer ons

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.