E-Fit: het ultieme alternatief voor de traditionele fitness in Kortrijk of Torhout


Als mensen vragen hoe het met je gaat, antwoord jij dan ook steevast met de woorden “goed, maar druk”? Dan ben je zeker niet alleen! Wie gaat werken en eventueel nog een gezin of hobby’s heeft, kent het ongetwijfeld. We komen tijd te kort om al onze doelen na te streven, waardoor we vaak minder sporten dan we zouden willen.

De weegschaal is echter onverbiddelijk en dus wil je actie ondernemen. Gelukkig heeft E Body voor jou de ideale oplossing in huis: E-Fit. Het is hét ultieme alternatief voor een traditionele fitness in Kortrijk of Torhout, aangezien de sessies enorm efficiënt zijn en veel minder tijd in beslag nemen. Zo hou je dus ruim voldoende tijd over voor al je andere activiteiten.

Amper twintig minuten per sessie

Wie regelmatig gaat trainen in een fitness in Kortrijk of Torhout weet dat het niet alleen hard werken is, maar dat je ook aardig wat tijd nodig hebt om resultaten te boeken. Net daarom is E-Fit zo interessant. Een sessie duurt amper twintig minuten en is maar liefst 18 keer efficiënter dan gewone fitness.

Naast de tijdsbesparing geniet je overigens nog meer voordelen als je aanklopt bij E Body, de innovatieve fitness in Torhout en Kortrijk. Wij voorzien namelijk altijd persoonlijke begeleiding en hebben ook verschillende specifieke programma’s uitgewerkt. Wil jij je figuur terug na een zwangerschap, een stevigere huid om cellulitis weg te werken of spiergroepen trainen om de rug- of nekklachten te verlichten? Het kan allemaal met een programma op jouw maat. Daarnaast zijn er natuurlijk ook sessies om af te vallen, wat dankzij onze infraroodbehandelingen zelfs op een passieve manier kan. Kort samengevat: bij E Body is er een geschikte aanpak voor iedereen.

Ben jij ook uitgekeken op de traditionele fitness in Torhout en Kortrijk? Wil je efficiënter aan de slag, zodat je meer tijd hebt voor je andere activiteiten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met E Body.